Vores teknologi

Vink farvel til svedpleter og svedlugt under armene med en DRYSHIRT™ undertrøje. Vi garanterer 100% beskyttelse mod svedpletter under armene.

Dryshirt™ - teknologien

Vores undertrøje er eklusivt designet med formålet at undgå svedpletter på dit tøj i hverdagen. Undertrøjen er udstyret med en indsyet membran under hver armhule, der sikrer at der ikke kommer svedpletter på dit ydre tøj såsom skjorte eller bluse.

Membranen er vandtæt, og vi garanterer derfor 100% beskyttelse imod svedpletter under armene.

Membranens funktion

Svedmembranen som undertrøjen er udstyret med, virker således at fugt og sved ikke trænger igennem til det ydre lag tøj.

Membranen absorberer sveden og forsegler den, sveden bliver derefter fordelt i det omkringliggende materiale inde i membranen. Sveden fordamper derefter gradvist.

Membranens eksklusive design gør at sveden ikke kan trække igennem, men varmen fra kroppen lukkes stadig ud, hvilket sikrer at Dryshirt™ undertrøjen er behagelige og åndbar at have på hele dagen.

UNIKKE EGENSKABER

Membran

Undertrøjen er udstyret med en indsyet 3-lags membran under hver armhule, der sikrer at der ikke kommer svedpletter under armene på dit ydre tøj såsom skjorte eller bluse.

Køb nu

ECO SOFT TECHNOLOGY

Undertrøjen er produceret af 95%TENCEL™ Modal. Fibrene er produceret af Lenzing´s Eco Soft Technology, hvilket gør at undertrøjen føles ekstremt blød og behagelig at have på.

Læs mere

ÅNDBARHED

Strukturen i TENCEL™ Modal gør at materialet har en fantastisk evne til at absorbere og frigive fugt. Materialet har god luftcirkulation, hvilket holder dig kølig og komfortabel hele dagen.

Læs mere