Returpolitik

Retur og fortrydelsesret

Der gives 30 dages fortrydelsesret på varer købt på vores webshop.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre.

Fortrydelse skal meldes til os senest 30 dage efter købet. Meddelelsen kan gives pr. mail på kontakt@dryshirt.dk, hvor du tydeligt skal oplyse om, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret, du kan benytte vores returportal, som du finder her, eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv, ligesom valg af transportør er dit eget. Vi modtager ikke pakker sendt på efterkrav.

Pakken sendes til vores adresse:

Dryshirt.dk
Kirkebjergvej 12
6870 Ølgod

kontakt@dryshirt.dk

Varens stand, når du sender den retur

Det er op til Dryshirt at vurdere varens stand. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet vil få en mindre del af købsbeløbet retur. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Reklamationsret

I henhold til den danske købelov gives der 2 års reklamationsret på produkter. Reklamation gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation

Reklamation skal meddeles til Dryshirt i rimelig tid efter varens modtagelse. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Reklamationen gælder ikke ved fejl eller skader, der skyldes forkert betjening af produktet.

Er reklamationen berettiget dækker Dryshirt returneringsomkostningerne i rimeligt omfang. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

Vi modtager ikke pakker sendt på efterkrav.

Reklamationer sendes til vores adresse:

Dryshirt
Kirkebjergvej 12
6870 Ølgod

Spørgsmål? Vi har svar

En ordrebekræftelse sendes automatisk til din e-mail efter du har afgivet din ordre. Bemærk, at den muligvis kan ende i dit spam-filter.

Hvis du ikke har modtaget en ordrebekræftelse efter 24 timer, bedes du kontakte os.

Leveringstiden for din ordre er normalt 1-3 hverdage. Ved bestilling i weekend og helligdage sendes varen afsted første hverdag.

Du kan spore din ordre ved hjælp af dit Track & Trace-link, som du modtager ved bekræftelsen af forsendelsen, som du modtager på mail.

DAO Pakkeshop (1-3 hverdage) - 39DKK

DAO Hjemmelevering (1-3 hverdage) - 49DKK

GLS Pakkeshop (1-2 hverdage) - 49DKK

Vi tilbyder gratis fragt på alle ordre over 650DKK

Ja! Så snart din pakke forlader vores lager, modtager du en e-mail eller sms med dit Track og Trace-link. Hvis du ikke modtager en besked, bedes du tjekke din spam-mappe eller kontakte os.

Spørgsmål? Vi har svar

Vi tilbyder 30 dages retur fra den dag, du modtager din ordre. Returnering skal oprettes senest 30 dage efter, du har modtaget din ordre ved at følge guiden:

Påbegynd returnering

Returnerer du dine varer, tilbagebetales det tilsvarende beløb, såfremt varen er i ny og ubrugt stand.

Efter returneringen er oprettet, skal varerne sendes indenfor 14 dage.

Det er ikke muligt at foretage en ombytning af varer. Hvis du ønsker at ombytte dit produkt til en anden størrelse, bedes du venligst returnere din ordre og afgive en ny bestilling på vores webshop.

Spørgsmål? Vi har svar

  • Vask på vrangen ved maks. 30°C med lignede farver.
  • Må ikke bleges, stryges eller vaskes med skyllemiddel
  • Undgå tørretumbling, da det skaber unødig slitage på tøjet

Fremstillet af 95% TENCEL™ Modal/5% Elastan

Læs mere om vores materiale.

Vi anbefaler du vælger din normale størrelse.

Ja! Vi kommer i den kommende tid til at lancerer en Dryshirt undertrøje til kvinder.

Vores Dryshirt undertrøje, som blokerer for svedpletter kan bruges i alle situationer: f.eks. når du er på kontoret, er på forretningsrejse, skal holde foredrag, er fly stewardesse, skal til eksamen, skal på date, skal til fest, lyder af hyperhidrosis eller blot vil føle dig sikker, frisk og fri for svedpletter i hverdagen.

Kort sagt, Dryshirt kan bruges af alle og i alle situationer.

Spørgsmål? Vi har svar

Læs vores betingelser her

(Vigtigt: Gælder kun ved første køb og for ét produkt)