Tilfredshedsgaranti

Hos Dryshirt.dk tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti.

Vi ved at det kan virke vildt, at vores undertrøje 100% blokerer for svedpletter under armene på dit tøj. Vi vil rigtig gerne hjælpe alle med at løse problemet med svedpletter, og ønsker ikke at der skal være en risiko for dig forbundet med købet.

Vi garanterer dig derfor, at der aldrig kommer svedpletter under armene på dit tøj, når du bruger vores undertrøje, også hvis du fx lyder af hyperhidrose og lider af ekstrem svedtendens.

I meget få tilfælde sidder svedkirtlerne hos nogle ikke korrekt i forhold til membranen, og der kan derfor risikeres at en smule sved (meget lidt) kan trække igennem. Hvis dette er tilfældet, kan du få alle dine penge retur. Vi har med andre ord, 100% performancegaranti på vores produkt.

Betingelser

1. Garantien gælder udelukkende på vores Dryshirt undertrøje.

2. Du må tage produktet i brug, og hvis effekten af vores undertrøje ikke er tilfredsstillende (Sved er trukket igennem) kan du returnere produktet.

3. Tilfredshedsgarantien gælder i 30 dage, du skal derfor skriftligt meddele os inden 30 dage, at du ønsker at returnere produktet. Vi sender derefter en pakkelabel som du skal printe ud som du skal bruge for at returnere produktet.

4. For at få pengene retur skal du vedhæfte et billede af at vores produkt ikke virker efter hensigten, hvor sved er trukket igennem undertrøjen.

5. Gælder kun ved første køb og for 1 undertrøje.

Sådan bruger du vores tilfredshedsgaranti

Send en mail til kontakt@dryshirt.dk indenfor 30 dage og vi løser problemet!